Followers

Sep 3, 2014

Kek Gulung Coklat lagiii...

1 comment:
Reactions: 
Kek Gulung Coklat sentiasa mendapat permintaan tinggi ^_^
Kami restock setiap minggu.Tapi sesapa yang nak request flavor coklat tu tolong
booking awal2 ye.saya takut kena rembat ngan orang lain...hehe..
kalau x kesah apa2 flavor,bolehlah datang direct beli di kedai kami...

Kek gulung kami ni homemade. Dibuat sendiri oleh orang Sarawak tauu...
menggunakan bahan2 bermutu, jaminan rasa insyaAllah sedapppp..banyak testimonial
pasni saya upload. ^_^


Keratan rentas kek. Ada batch datangnye ada warna kat dalam. tapi kek tetap sama :)
Kek gulung ni menggunakan gula Sarawak & butter khas..bukan guna marjerin tauuuu..
kek sgt moist & x muak

Berbaloi2 harga RM28.00 !

Kek Gulung Coklat

No comments:
Reactions: 
Alhamdulillah...setelah sekain lama baru sempat nak update blog ni..
Sekarang kami dah berjaya supply produk baruuuu...syukur sangat2 sebab sambutan yang amat menggalakkan dari customer2 kami ^_^ haaa....ni la produknye!

KEK GULUNG COKLAT

 Kek gulung ni tak sama dengan swiss roll yang selalu kita makan tu.Swiss roll tu guna sponge cake..
Tapi kek gulung ni guna kek lapis Sarawak.bahagian dalam kek ni pulak ada coklat bar pelbagai perisa.

Antaranya : 
Kit-Kat
Boost
Mars
Crunchie
Snickers
Picnic
Toblerone
(1 bar coklat di dalam 1 kek gulung)

Dilapis pulak dengan jem strawberi@bluberi & white chocolate
memang sedapppp....


Dapatkan stok di kedai kami :
Pusat Bekalan Bahan Bakeri FARIN
4905 Jln Merbau 13, Bandaputra Kulai Johor
017-9180172
(whatsapp available 24jam)

1 roll : RM25.00 - RM28.00
saiz kek : 8 - 9 inci / 500-600gram
Kos pos : RM8.00

Nak jadi agen pun bolehhh...

Kek Gulung ni boleh dipos. So sape2 yang teringin nak makan, bolehla order ye!
Pengeposan dibuat setiap ahad, isnin & selasa

Mar 25, 2013

Tempahan Kek Coklat Extra Moist

7 comments:
Reactions: 

Alhamdulillah, kek coklat moist FCH sentiasa ada permintaan. ^_^
yang ni RM10 sebekas yerrr...nak topping ganache lebih boleh request tanpa cas tauuuu...

5 bekas CMC extra moist utk student UTM Skudai.

Nov 1, 2012

KEK COKLAT RM5.00

5 comments:
Reactions: 
TERBARU!
Kek Coklat Moist version kecik punyerrr... memang sesuai untuk dijadikan doorgift utk tetamu. Tetamu kenyanggg... daripada u olls bagi benda mengarut2,kan... ^_^ If nak tempah, SMS ye!

RM5.00 satu bekas
(siap dengan spoon,ok???)
min order 5 bekas
 * utk bulk order, sila maklumkan at least 2 mggu dari tarikh majlis

Tempahan Kek Coklat Moist

2 comments:
Reactions: 
Alhamdulillah, siap juga tempahan kek coklat utk customer terchentaaa...
1 bekas besar utk customer dari Kulai
5 bekas sederhana utk customer dari Ulu Tiram

TQ ye!!!
nampak x permukaan kek saye yang begitu santekkkk???hehehe... 
da siap make up ngan topping... 

Dec 27, 2011

Fondant Choc Moist Cake & Peach Cupcakes

1 comment:
Reactions: 
      This week FCH kena hantar kek ke Segamat, tempahan dari K.Haniza. Perjalanan agak jauh, +- 2jam nak sampai.huuu..hujan lebat lak tu..tapi alhamdulillah fondant kek dapat juga di siapkan..terima kasih Ya Allah.. :) 


Akak kite ni order 1 kek fondant, 100pcs cupcakes buah peach & 140pcs mini muffin coklat. Thanks ye,kak! Dapat lak gift comel dari pengantin, anak sedara K.Haniza.. :)


Hasil tangan hubby menyusun cupcakes ! 
Peach Cupcakes!