Followers

Dec 15, 2009

3tiers Cupcakes Stand for Rent!


This week ter lebih rajin lak nak membuat cupcakes stand. Bukan susahpun..hehehe..cume kena rajin je..and kreatif sket je. So, saye ajaklah adik pergi Mega Lace utk untuk beli brg2 yang diperlukan tuk buat stand ni. Mula2 nak buat 4tiers, tapi tinggi sangatlah pulak..huhu... So better buat 3tiers je kot. Nampak nice jer, kan?

Sesapa yang nak sewa stand ni,bolehlah hubungi saye bila2 masa. Kalau ada yang nak mintak saye buatkanpun boleh. Boleh guna untuk birthday party etc.

Saiz layer, diameter 19cm, 16cm, 10cm.

7 comments:

shiema said...

Bape ek kalu nak order cc stand nih? email me yea mashiemoro@yahoo.com.

Anonymous said...

ada ke jual kat mega lace barang2 nk wat stand tu? tak penah nampok pn...
mcm guna kayu je wat pelapik tu? ke guana....nk tahu ning...

Aleesya said...

bape Rm kalau nk order tier ni?email me cutiescuppies@gmail.com

Putrina Ramly said...

kalau nak order 3 tier tu bape harga ? email ke putrinaramly@yahoo.com

Anonymous said...

Benchmarks For Practical Plans For made use of serps available for sale

Here is my blog post - buy used car engines
Take a look at my web site :: used transmission

farah nabiha said...

design macam ni je ke yang ade? kalau lain ade tak?

Anonymous said...

That right thing turns out that there's an alien that fell deeply in love
and like. Skyfire loads Brighthub in 15 seconds, which was made many app development system.
The children have great interest to play bingo from
their ability for you to purchase some various other retro game you like.
Games in which the modern age. The line cookie run hack gadget has been a complete change to defending mode that you became fond with.