Followers

Sep 3, 2014

Kek Gulung Coklat lagiii...

Kek Gulung Coklat sentiasa mendapat permintaan tinggi ^_^
Kami restock setiap minggu.Tapi sesapa yang nak request flavor coklat tu tolong
booking awal2 ye.saya takut kena rembat ngan orang lain...hehe..
kalau x kesah apa2 flavor,bolehlah datang direct beli di kedai kami...

Kek gulung kami ni homemade. Dibuat sendiri oleh orang Sarawak tauu...
menggunakan bahan2 bermutu, jaminan rasa insyaAllah sedapppp..banyak testimonial
pasni saya upload. ^_^


Keratan rentas kek. Ada batch datangnye ada warna kat dalam. tapi kek tetap sama :)
Kek gulung ni menggunakan gula Sarawak & butter khas..bukan guna marjerin tauuuu..
kek sgt moist & x muak

Berbaloi2 harga RM28.00 !

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

harga rm 28 tu utk brat yg mana ya?

Ania said...

Salam kenal! Blongnya keren dan enak;)! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto makanannya. Apa Anda mau mengembangkan blognya lagi?
Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi :)

Nursyafiqah 7468 said...

Salam still available ke? Bole bg alamat kedai? Terima kasih...