Followers

Dec 20, 2009

Kelas Coklat 19 Dec

Kelas coklat ni di hadiri oleh Wana, K.Sarah & K.Lin dari Panji Alam. Hehe.. Awal2 kelas, steady je ek.. Baru diorang ni tau susah jugak nak hasilkan coklat yang sedap bile nak kena "temper" sampai berpeluh2..hihihi... xpe, yang penting dah dapat teknik nak hasilkan coklat. Lepas ni xlah susah2 nak kena beli kat kedai,kan? Dah boleh dah buat bisnes coklat!!!

Sesapa yang beminat nak attend kelas coklat etc, boleh email Farin yerrr... farinmecupcakes@gmail.com

3 comments:

sarah said...

thanks farin ajarkan kami.. :D

mmg lenguh time nak 'temper' coklat tu..tp hilang seme tu bila rasa coklat yang sedap.. :)

lin said...

thanks very much..hehe...kelas yg interesting..nasib baik farin sabar nk ajar kitaorang;))..anyway all the chocs are yummy..:)

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors