Followers

Aug 18, 2009

Perkhidmatan Membuat WebBlog & Banner

Anda Ingin Memiliki Blog Sendiri?
Tapi, tak tau cara nak buat blog?


Jangan risau, kami boleh bina blog untuk anda!
Blog amat berguna untuk tujuan personal & perniagaan. Di samping menjimatkan, blog mudah di urus & di fahami. Kami menyediakan perkhidmatan membuat blog ini bertujuan membantu anda di luar sana yang ingin memulakan perniagaan online. Dengan adanya blog, produk anda akan lebih dikenali di samping dapat menambah rakan2 cyber!

Ini adalah contoh blog. Kami mempunyai banyak koleksi templates untuk anda pilih sekiranya anda membuat tempahan dari kami!

Pakej Farin's Shoppe RM80

- Register blogspot
- Register gmail (kalau dah ada, takpe... kalau takde, kena register tau...wajib!)
- Pilihan pelbagai template yang cantik dan bersesuaian dengan tema blog anda (kami akan beri linknya)
- Chatbox
- Live Traffic Feedjit (pilihan pelanggan)
- Susun atur kedudukan (menu, sidebar dsb)
- Yahoo Messenger Status (jika ada)
- Borang Order (Online Order Form) (pilihan pelanggan)
- User Online Status@Count
- Lagu (piihan pelangan)
- konsultasi pilihan nama web@blog
- info berkaitan produk untuk blog anda hendaklah anda sediakan sendiri
- free post/entry pertama * setiap entry berikutnya RM10 per post/entry

** Tambahan harga utk editing picture frame, etc.


# Kami akan tarik traffic ke blog anda supaya blog anda dikunjungi ramai!!!



BEST, KAN???


Kami juga turut menyediakan perkhidmatan membuat banner blog anda. Berikut adalah harga banner :

1. Static Banner
RM40
970 x 150 (diblog - bergantung pada saiz banner di blog anda)


ANIMATED

RM45
- 80 x 160



RM60 - 970 x 150 (diblog - bergantung pada saiz banner di blog anda)


FARIN
(017-9180172 @ 013-3428683)

Antara Blog yg telah siap :

2 comments:

Anonymous said...

any updates coming ?

anayna said...

bijak..bijak.hehe